Search this blog


Anasayfa GENEL UYARI Sorularınızı Gönderin
Tuesday, January 12, 2010

Hamamda Hamile Kalınır mı?  

Internette bir sitede şöyle bir yorum gördüm: Bir arkadaşım 3 sene önce tatile gitmişti, bir gün hamama girmiş bakire olmasına rağmen hamamda hamile kalmış... Taaa 4 ay sonra öğrendi hamile olduğunu... Meğer hamamı iyice temizlememişler, sabah erkekler girmiş, adamın birisi de boşalmış suya... Şimdi dava açtı arkadaşım ama nafile, bütün hayatı mahvoldu, çocuğun babası kim belli değil... şu anda 1 yaşında bir oğlu var, doğumda kızlık zarını kaybetti.

Bak benim saf ve temiz kalpli evladim,
Bu dünyada senin gibi bir sürü saf insan var, sizin gibi insanlar olmasa üçkağıtçılar nasıl para kazanırdı değil mi? Ben hayatımda çok yalan duydum da hiç böylesini duymamıştım. Adamın biri saatler önce sıcak suya boşalmış, senin arkadaşında o suyu vajinasına kaçırıp hamile kalmış öyle mi? Senin hiç kafan çalışmıyor mu? Arkadaşın tatile gitmiş, orada biriyle tanışmış, sıcaktan olsa gerek arkadaşının başına güneş geçmiş ve bu genci sevdiğini zannetmiş. Sonra cinsel ilişkiye girmişler, çocuk da senin arkadaşına tekmeyi basıp rus ve ingiliz turistlere takılmaya başlamıştır. Hatta sonra belki senin arkadaşın başka bir kaç kişiyle daha birlikte olmuş olabilir, korunmamıştır, adamların adresi falan da yoktur elinde zaten. Sivri zekalı hamile olduğunu da sizden 4 ay saklamış ama belli etmeye başlayınca hamam yalanını uydurmuş. Yalanı ortaya çıkmasın diye “dava açıyorum” diye ikinci bir yalan daha söylemiş, siz inanmaya devam edin.

What next?

You can also bookmark this post using your favorite bookmarking service:

Benzer Konularda Yazılmış Yazılar



2 Yorum: to “ Hamamda Hamile Kalınır mı?

  • Anonymous
    April 16, 2012 at 1:37 AM  

    Zeynep hanim size aynen katiliyorum hamamda hamile kalinmaz.kadin ile erkek beraber olunca hamile kalir.ben 1,5 yillik evliyim esimle banyo veya tuvaletten sperm bulasacak olsa simdiye kalirdim.insanlarin hic arastirmayip okumadan kitaplardan veya internetten arastirip bilgi sahibi olmadan koru korune hamamda hamile kalindigina inaniyorlar.

  • Sportmen Erkek
    January 2, 2020 at 10:05 AM  

    Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var