Search this blog


Anasayfa GENEL UYARI Sorularınızı Gönderin
Saturday, March 27, 2010

Gerdek Gecesi Korkusu  

Gerdek gecesi korkusu yasayan bir okuyucumuzdan gelen soru:

abla ben erkek ark. çok seviyom ama bazı sorunlarım var korkmak gibi. ilk geceden çok korkuyom ve aşırı titreme oluyo bende ve ben bunları erkek arkadasıma söyleeyemiyom. söylemem gerekirmi.. yakında evlenicez. ilk gece çok acı çekerim diye bazen evlenmekten vazgeçiyom strese giriyom. bunun gibi bir sürü sorunum var. ne yapmalıyım bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Evladim,

Madem ciddisiniz, evleneceksiniz, bunlari erkek arkadasinla acik acik konusabilirsin. O da hayvanin biri degilse senin bu korkunu atlatabilmen icin yardimci olmaya calisacak, en azindan gerdek gecesi daha dusunceli davranacaktir. Hayvanlik yaparsa da dogru kisiyle evleniyor olup olmadigin sorusunun cevabini almis olursun.

Ilk gece aci cekerim diye evlenmekten vazgecmek bana hic de akillica gelmiyor dogrusu. Dogrudur, bir miktar aci cekebilirsin ama problem fiziksel acidan daha cok psikolojik. Oyle dayanilmaz boyutlarda cekilen bir aci soz konusu olsaydi herhalde dunya nufusu 7 milyara dayanmazdi. Cekecegin aci cok degil evladim. Yarin bir gun hamile kalip dogum yaptiginda vajinandan 15 santim kalinliginda bebek cikacak, erkek arkadasinin cinsel organinin o kadar kalin oldugunu zannetmiyorum. Bir cok erkegin cinsel organi kucuktur ve incedir, ozellikle erkek arkadasin Amerika'daki zencilerden degilse penisinin kucuk ve ince olma olasiligi yuksektir.

Bence korkacak bir durum yok, herkesin yasadigi bir durum. Yine de endiselerin hala gecmediyse bu konuda calisan bir psikologa gorunmeni tavsiye ederim. Diger bir alternatif de erkek arkadasinin da rizasini aldiktan sonra evlenmeden bir hafta once lokal anesteziyle kizlik zarini bir klinikte patlatabilir ve gerdek gecesini aci cekmeden atlatabilirsin. Cok pahali bir islem olacagini zannetmiyorum.

Unutma insanlar ve hayvanlar bu isi zevk aldiklari icin yapiyor, zorunlu oldugu icin degil. Cinsel iliskinin korkulacak bir yani yok.